Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.12. 2025
Dnes má svátek Ester
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Karbanátky ze zelí a slaniny

fotka Karbanátky ze zelí a slaniny
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Karbanátky ze zelí a slaniny:

40 g másla  | 400 g bílého zelí  | 100 g slaniny  | 100 ml mléka  | 2 vejce  | 1 houska  | 1 cibule  | 5 lžic strouhanky  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Karbanátky ze zelí a slaniny:

Zelí nakrájíme na kousky a uvaříme je doměkka. Housku nakrájíme na kousky a namočíme ji v mléce. Spolu se slaninou cibuli nasekáme najemno a na lžíci másla společně osmažíme dozlatova. Necháme okapat z tuku, ale ten dáme stranou.
Uvařené zelí scedíme. Z housky vymačkáme mléko a spolu se zelím ji umeleme. K zelné hmotě přidáme slaninu s cibulí, vejce, strouhanku a podle chuti směs na karbanátky osolíme a opepříme. Zamícháme.
Z hmoty tvoříme placičky, které smažíme v rozpáleném tuku po slanině a za přidání másla. Smažíme je 6 minut z každé strany.



Fotky receptu Karbanátky ze zelí a slaniny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Karbanátky ze zelí a slaniny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !