240 g libového vepřového masa
| několik plátků šunky
| kousek mrkve
| trochu hrášku
| 1 ks vejce
| 20 ml mléka
| trochu hladké mouky
| olej
| sůl
Postup přípravy receptu Karlovarský závin:
Plát vepřového masa naklepeme a osolíme. Vejce rozšleháme, usmažíme na oleji, přidáme hrášek a na malé kousky pokrájenou šunku. Vaječnou směsí pak potřeme připravený vepřový plát, do středu položíme očištěnou mrkev vcelku a řádně zabalíme. Roládu převážeme, opečeme na oleji, podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou. Měkké maso necháme ještě lehce zčervenat v troubě. Pak šťávu zahustíme hladkou moukou a vše ještě jednou povaříme.
Fotky receptu Karlovarský závin:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!