Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.04. 2025
Dnes má svátek Darja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kebap

fotka Kebap
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kebap :

325 g omáčky DERONI - Balkánská  | 1 kg jehněčí kotleta  | 125 g máslo  | 100 g cibule kuchyňská  | 20 g mouka pšeničná hladká  |  bylinky - petrželka, máta, kopr, saturejka  | podle chuti sůl

Postup přípravy receptu Kebap :

Maso nakrájíme na drobné kousky, osmažíme na másle, do kterého vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce osmažíme s masem. Zapražíme moukou a následně přidáme Balkánskou omáčku DERONI. Osolíme a zalijeme teplou vodou, tak aby pokryla maso. Přidáme mátu, zelenou petržel, kopr a saturejku. Podusíme do změknutí masa.
Kebap podáváme s bramborovou kaší nebo salátem ze zralých fazolí.


Fotky receptu Kebap :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kebap
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle