325 g omáčky DERONI - Balkánská
| 1 kg jehněčí kotleta
| 125 g máslo
| 100 g cibule kuchyňská
| 20 g mouka pšeničná hladká
| bylinky - petrželka, máta, kopr, saturejka
| podle chuti sůl
Postup přípravy receptu Kebap :
Maso nakrájíme na drobné kousky, osmažíme na másle, do kterého vložíme nadrobno nakrájenou cibuli a lehce osmažíme s masem. Zapražíme moukou a následně přidáme Balkánskou omáčku DERONI. Osolíme a zalijeme teplou vodou, tak aby pokryla maso. Přidáme mátu, zelenou petržel, kopr a saturejku. Podusíme do změknutí masa.
Kebap podáváme s bramborovou kaší nebo salátem ze zralých fazolí.
Fotky receptu Kebap :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!