Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 29.01. 2025
Dnes má svátek Zdislava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kedlubny v koprové omáčce

fotka Kedlubny v koprové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 17

Použité suroviny receptu Kedlubny v koprové omáčce:

6 kedluben  | 1 lžička másla  | 1/2 lžičky vegety, sůl  |  cukr  | Omáčka:  | 1 lžíce másla  | 1 lžíce hl. mouky  | 2 lžíce kopru  | 3 lžíce mléka  | 1/2 hrnečku smetany

Postup přípravy receptu Kedlubny v koprové omáčce:

Očištěné a pokrájené kedlubny vložíme do vroucí osolene vody, přidáme cukr, máslo, vegetu a vaříme nejméně 20 min., občas promícháme. Připravíme si omáčku: na rozehřátém másle opražíme mouku a připravíme světlou jíšku. Zalejeme ji vývarem z kedluben. Kdyz omáčka projde vařem a získá správnou konzistenci, přidáme do ní okapanou kedlubnu, kopr a necháme na mírném ohni asi 2 min. Přidáme smetanu smíchanou s mlékem, přikryjeme a necháme v teple asi 5 min. Na povrch pak můžeme posypat čerstvým koprem.


Fotky receptu Kedlubny v koprové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kedlubny v koprové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !