4 porce brambor
| 100 g křenu
| 50 g másla
| dle chuti: sůl
| 400 ml mléka
| 4 klobásy
| dle potřeby: olej
Postup přípravy receptu Klobása s křenovou kaší:
Brambory rozkrájíme na kostky. Vložíme je do hrnce s osolenou vodou a uvaříme do měkka. Křen nastrouháme najemno a společně s mlékem ho svaříme na třetinu množství. Svařené mléko scedíme a zahřejeme. Měkké brambory také scedíme a nastrouháme. Zalijeme je horkým křenovým mlékem, přidáme k nim máslo a vymícháme na kaši. Klobásy na povrchu ozdobně nařízneme a na oleji je opečeme. Podáváme ke křenové kaši.
Fotky receptu Klobása s křenovou kaší:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!