Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.11. 2025
Dnes má svátek Miriam
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Klobáskový nákyp

fotka Klobáskový nákyp
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Klobáskový nákyp:

4 ks vepřové klobásy  | 100 g hladké mouky  | 150 ml mléka  | 2 ks vejce  | 1 lžička hrubozrnné hořčice  | 6 lístků šalvěje  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Klobáskový nákyp:

Troubu rozehřejeme na 200°C. Klobásy nařízneme do poloviny, dáme do zapékací misky a dáme do trouby. V hrnci zahřejeme mléko tak, aby se v něm dal udržet prst. Do mléka vmícháme mouku, hořčici, sůl, pepř, nasekané šalvějové lístky a žloutky. Z bílků ušleháme tuhý sníha zlehka připojíme k těstu. Těstem přelijeme klobásky a dáme ještě na 20 minut do trouby. Těsto se nafoukne a na povrchu zezlátne.


Fotky receptu Klobáskový nákyp:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klobáskový nákyp
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Hromada zlaťáků