Vložil: | Martinose |
Porcí: | 3 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![3.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 -](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-pul.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3.75/10, hlasovalo 8 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Klobásová ruláda:
250 g bílé klobásy
| 2 natvrdo vařená vejce
| 2 lžíce másla
| petrželka,sůl,pepř,strouhanka
Postup přípravy receptu Klobásová ruláda:
Klobásu zbavíme obalu, náplň smícháme s petrželkou, solí a pepřem. Tuto směs položíme na prkénko posypané moukou. Vyválíme obdélník, na který položíme vejce. Upravíme jako ruládu, kterou vložíme na pergamenový papír, dobře zavážeme a ještě obalíme utěrkou a znovu svážeme. Klobásovou ruládu vaříme nad párou 1 hod. Pak vyjmeme, odstraníme obal a necháme vystydnout.
Fotky receptu Klobásová ruláda:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!