Vložil: | Curdibilka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu:
6-8 klobás
| 2 cibule
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce kečupu
| 2 lžíce pasty z feferonek
| 2 sklenky černého piva
| pepř
| křen
| pečivo
| hořčice
Postup přípravy receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu:
Klobásy po celé délce svrchu mírně nařežeme a potřeme kečupem a feferonovou pastou, nebo čerstvými namletými feferonkami. Dno pekáčku vymažeme Ramou. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme klobásy a popepříme je.
Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 180 °C. Během pečení klobásy obracíme, a když začne cibule sklovatět, podléváme i černým pivem. Pečeme dozlatova a dokřupava.
Klobásy pečené na cibuli a černém pivu podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem. Zapíjíme pivem.
Fotky receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!