Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 17.12. 2025
Dnes má svátek Daniel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Klobásy pečené na cibuli a černém pivu

fotka Klobásy pečené na cibuli a černém pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu:

6-8 klobás  | 2 cibule  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce kečupu  | 2 lžíce pasty z feferonek  | 2 sklenky černého piva  |  pepř  |  křen  |  pečivo  |  hořčice

Postup přípravy receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu:

Klobásy po celé délce svrchu mírně nařežeme a potřeme kečupem a feferonovou pastou, nebo čerstvými namletými feferonkami. Dno pekáčku vymažeme Ramou. Cibuli nakrájíme na kolečka a rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme klobásy a popepříme je.
Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme při 180 °C. Během pečení klobásy obracíme, a když začne cibule sklovatět, podléváme i černým pivem. Pečeme dozlatova a dokřupava.
Klobásy pečené na cibuli a černém pivu podáváme s hořčicí, křenem a čerstvým pečivem. Zapíjíme pivem.


Fotky receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klobásy pečené na cibuli a černém pivu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !