Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Klobásy zapečené v zelí

fotka Klobásy zapečené v zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Klobásy zapečené v zelí :

4 ks klobásy  | 1 hlávka zelí  | 3 ks jablek  | 1 ks menšího celeru  | 1 ks mrkve  | 1 ks cibule  |  sůl  |  drcený kmín  |  ocet  |  vývar z masoxu  |  olej  |  hořčice dle chuti  |  tuk na vymazání

Postup přípravy receptu Klobásy zapečené v zelí :

Zelí zbavíme zvadlých listů, nakrájíme na nudličky a promícháme s nakrájenou cibulí, celerem, mrkví a jablky. Pekáč vymažeme tukem, zelí do něj rozložíme, osolíme, posypeme kmínem, dochutíme octem a zalijeme dostatečným množstvím vývaru. V dobře vyhřáté troubě dusíme téměř doměkka. Povrch klobás propícháme vidličkou a po obou stranách do nich uděláme zářezy. Poté je lehce potřeme olejem promíchaným s hořčicí, rozložíme na zelí a krátce zapečeme.


Fotky receptu Klobásy zapečené v zelí :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Klobásy zapečené v zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !