Použité suroviny receptu Klokaní medailonky s artyčoky:
200 g husích jater
| 4 ks klokaních medailonků
| 125 ml sladké smetany
| 50 ml másla
| 2 podušená oloupaná rajčata
| 2 srdíčka artyčoků
| - bobkový list
| - mletý pepř
| - sůl
Postup přípravy receptu Klokaní medailonky s artyčoky:
Maso ochutíme a orestujeme na másle. Artyčoky a rajčata podusíme na másle do měkka (neprovařujeme). Ochutíme a přidáme plátky husích jater. Podáváme tak, že do středu talíře vložíme v řadě artyčoky a rajčata, okolo nich střídavě plátek masa a plátek husích jater. Šťávu nalijeme na dno talíře a střed ozdobíme čerstvým bobkovým listem.
Fotky receptu Klokaní medailonky s artyčoky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!