Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kremrole se šunkou a kyselými houbičkami

fotka Kremrole se šunkou a kyselými houbičkami
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 36

Použité suroviny receptu Kremrole se šunkou a kyselými houbičkami:

20 kremrolí  | 2 pomazánková másla bez příchuti  | 3 lžíce smetany  | 3 lžíce olivového oleje  | dle chuti: pažitka  | dle chuti: mletý bílý pepř  | dle chuti: sůl  | dle potřeby: listy zeleného salátu  | dle chuti: sterilované kyselé houbičky

Postup přípravy receptu Kremrole se šunkou a kyselými houbičkami:

Šunku nakrájíme na proužky 2x10 cm a do každé kremrole vložíme jeden tak, aby z každé strany vykukoval. Zbylou šunku nakrájíme nadrobno, promícháme s máslem, osolíme, opepříme, přidáme olej, smetanu a nakrájenou pažitku. Dobře rozmícháme a podle potřeby dochutíme. Krém pomocí cukrářského sáčku plníme do kremrolí. Na talířích je doplníme listy salátu a houbičkami. Kyslelé houby můžeme podávat zvlášť v misce, aby se kremrole nerozmočily.





Fotky receptu Kremrole se šunkou a kyselými houbičkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kremrole se šunkou a kyselými houbičkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !