200 g tvarohu
| 500 ml mléka
| 2 vejce
| 1 balíček vanilkového pudinku
| 20 ml citrónového likéru
| 200 ml kompotovaných jahod
| 50 g nastrouhané čokolády
| 5 lžic cukru moučky
| 100 ml smetany ke šlehání
Postup přípravy receptu Knížecí bomba:
Z mléka, cukru, vajec a pudinkového prášku uvaříme pudink. Po zchladnutí do něj vmícháme tvaroh a hmotu rozdělíme na 3 díly. Do jednoho vlijeme citrónový likér, do druhého vmícháme ovoce a třetí díl smícháme s čokoládou. Do vysokých sklenic střídavě naléváme jednotlivé vrstvy, a to tak, aby čokoládová zůstala navrchu. Před podáváním dáme poháry vychladit do lednice a pak je ozdobíme kopcem šlehačky a posypeme sekanými ořechy, nebo čokoládou.
Fotky receptu Knížecí bomba:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!