Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 17.05. 2025
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Koblížky se skořicí

fotka Koblížky se skořicí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Koblížky se skořicí:

1 balení kypřicí prášek do pečiva  | 2 vejce  | 250-300g polohrubá mouka  | 1 lžička vanilkový cukr  | 1 lžíce cukr moučka  | 1/8l mléko  | 1 špetka sůl  |  skořice  |  oupaná sezamová semínka  |  l

Postup přípravy receptu Koblížky se skořicí:

Mouku s vejci, cukrem, solí a mlékem ušleháme ve vláčné polotuhé těsto. Prášek do pečiva promísíme se lžící mouky, nasypeme do těsta a znovu těsto promícháme.
Do hluboké pánve nebo kastrolu nalijeme vyšší vrstvu oleje a necháme ho rozehřát. Lžičkou, kterou namáčíme do studené vody, vykrajujeme z připraveného těsta kobližky a postupně je dáváme do rozpáleného oleje. Smažíme je dorůžova.
Usmažené koblížky necháme okapat, posypeme je cukrem a skořicí, vylepšit je můžeme i loupanými sezamovými semínky. Chutné jsou posypané kakaem. Podávat je můžeme teplé i vychladlé.


Fotky receptu Koblížky se skořicí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koblížky se skořicí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !