Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 26.11. 2024
Dnes má svátek Artur
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kokáč se zakysanou smetanou

fotka Kokáč se zakysanou smetanou
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kokáč se zakysanou smetanou:

4 vejce  | 20 dkg cukru krupice  | 20 dkg polohrubé mouky  | 1 dcl oleje  | 1 dcl vody  | 1 prášek do pečiva  | 900 ml mléka  | 2 pudingy čokoládové  | 4 lžíce cukru  | 3 zakysané smetany  | 1 vanilkový cukr  |  skořice

Postup přípravy receptu Kokáč se zakysanou smetanou:

Vejce s cukrem ušleháme a postupně přidáváme vodu, olej a mouku smíchanou s práškem do pečiva, těsto nalejeme na vymazaný a vysypaný plech. Nyní uvaříme pudingy (dle chuti nugátový, čokoládový, ...) a na připravené těsto nalejeme cik cak a dáme upéci. Hned na upečený koláč nalejeme zakysané smetany smíchané s vanilkovým cukrem a cukrem dle chuti. Nakonec posypeme skořicí a necháme vychladnout.


Fotky receptu Kokáč se zakysanou smetanou:

Kokáč se zakysanou smetanou
Kokáč se zakysanou smetanou
Kokáč se zakysanou smetanou
Kokáč se zakysanou smetanou
Kokáč se zakysanou smetanou
Fotky vložil: Atula,hlouskova 
Hodnocení receptu Kokáč se zakysanou smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !