Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.09. 2024
Dnes má svátek Ludmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč s tuňákem a pórkem

fotka Koláč s tuňákem a pórkem
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Koláč s tuňákem a pórkem:

Těsto:  | 250 g hladké mouky  | 125 g tuku (Hery)  |  špetka soli  | 100 ml vody  | Náplň:  | 2 konzervy tuňáka  | 2 pórky  | 200 g strouhaného sýra  | 2 vejce  |  mléko  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Koláč s tuňákem a pórkem:

Nejdříve si připravíme těsto smícháním výše uvedených surovin a jejich vypracovaním na vále. Z těsta vyválíme placku trochu větší, než je průměr kulaté formy na koláče a vložíme ji do vymaštěné formy tak, aby pokryla i zvýšené okraje formy. Pórek si očistíme a nakrájíme na kolečka. Polovinu nakrájeného pórku poklademe na těsto, na něj rozdrobíme tuňáka a přikryjeme druhou polovinou pórku. Zasypeme strouhaným sýrem a zalijeme vejci rozšlehanými v mléce se solí a pepřem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi půl hodiny. Dá se jíst jak horký - je krásně voňavý a křupavý, tak i studený.


Fotky receptu Koláč s tuňákem a pórkem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč s tuňákem a pórkem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !