Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.01. 2025
Dnes má svátek Miloš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláč z kapra

fotka Koláč z kapra
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Koláč z kapra:

3 porce kapra  | 200 g hladké mouky  | 100 g rostlinného tuku  | 100 g tvrdého sýra  | 300 g rajčat  | 2 cibule  | 2 lžíce strouhanky  |  olej  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Koláč z kapra:

Z mouky, tuku, trošky soli a tří lžic vody zpracujeme těsto, které necháme rozležet a pak je rozválíme. Asi třícentimetrový plát vložíme do vymazané a vysypané koláčové formy s vyšším okrajem, posypeme jej strouhankou, polovinou nastrouhaného sýra a nakrájenými oloupanými rajčaty, která posolíme a opepříme. Pak přidáme rozmačkané maso ze zbylých porcí smaženého kapra, které zbavíme kostí a trojobalu, zakapeme olejem, posypeme nakrájenou cibulí a zbylým sýrem a koláč upečeme v dobře vyhřáté troubě. Podáváme k pivu, vínu nebo i k čaji.


Fotky receptu Koláč z kapra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláč z kapra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles