Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláče plněné uzeným masem

fotka Koláče plněné uzeným masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Koláče plněné uzeným masem:

360 g hladké mouky  | 180 g másla  | 3 žloutky  | 6 lžic bílého vína  | 1/2 lžičky soli  |  mouka na vál  |  tuk na plech  |  šálek na vykrajování  |  bílek na potření  | náplň:  | 300 g uzeného masa  | 50 g sýra na strouhání  | 3 lžíce smetany

Postup přípravy receptu Koláče plněné uzeným masem:

V proseté mouce rozemneme změklé máslo, přidáme žloutky, víno, sůl a vypracujeme těsto. V chladničce necháme těsto asi hodinu odležet, pak rozválíme na pomoučeném vále na výšku asi 0,5 cm a obráceným šálkem vykrájíme kolečka. Na polovinu koleček dáme po lžičce náplně, přikryjeme zbylými kolečky a po celém obvodu dobře přimáčkneme k sobě. Znovu vykrojíme stejným šálkem, potřeme bílkem, narovnáme na vymazaný plech a upečeme.
Náplň: maso jemně nasekáme, přidáme jemně nastrouhaný sýr a promícháme se smetanou.


Fotky receptu Koláče plněné uzeným masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláče plněné uzeným masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !