Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 30.05. 2025
Dnes má svátek Ferdinand
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koláčky Habešan

fotka Koláčky Habešan
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 85 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Koláčky Habešan:

1 vejce  | 220 g cukru moučky  | 2 lžíce kakaa  | 50 g másla  | 250 ml mléka  | 110 g polohrubé mouky  | 110 g hladké mouky  |  mletá skořice  | 1/2 kypřícího prášku  | 50 g ořechů  | 150 g cukru moučky  | 2 lžíce rumu  | 1 lžíce kakaa  | 1 lžíce oleje

Postup přípravy receptu Koláčky Habešan:

Mléko, polovinu cukru a kakao rozmícháme, přivedeme k varu a vaříme 10 minut. Pak necháme vychladnout. Máslo, vejce a druhou polovinu cukru vymícháme a spojíme s vychlazenou směsí. Po lžících přidáváme mouku s kypřícím práškem a špetkou skořice. Těsto rozetřeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme. Pak koláč posypeme jemně nasekanými ořechy.
Z cukru, oleje, kakaa a rumu vymícháme polevu, kterou koláč polijeme. Necháme ztuhnout a nakrájíme různé tvary.


Fotky receptu Koláčky Habešan:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koláčky Habešan
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !