Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Koložvárské zelí

fotka Koložvárské zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Koložvárské zelí:

300 g vepřového plecka  | 300 g pikantní klobásy  | 1 cibule  | 600 g kysaného zelí  | 200 g rýže  |  mletá paprika  |  sůl  |  pepř  | 1 kysaná smetana  |  olej

Postup přípravy receptu Koložvárské zelí:

Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme lžíci papriky, na kostky nakrájené maso, opepříme, osolíme, podlejeme vodou a dusíme do měkka. Vodou podlejeme tak, aby nám zůstalo více šťávy. Rýži podusíme asi na 50%. Do vymazaného pekáče vrstvíme: kysané zelí (asi 2 cm), polovina rýže, polovina masa se šťávou, kysané zelí, polovina klobásy nakrájené na kolečka, druhá polovina rýže, druhá polovina masa se zbylou šťávou, kysané zelí, druhá polovina klobásy, kysané zelí. Zelí příliš nemačkáme a šťávu z masa vylejeme všechnu. Přikryjeme a v trouběe zapékáme asi 40 minut, dokud rýže nezměkne úplně (proto je tam potřeba šťáva z masa). Potom zalejeme kysanou smetanou a dopečeme odkryté.


Fotky receptu Koložvárské zelí:

Koložvárské zelí
Koložvárské zelí
Koložvárské zelí
Koložvárské zelí
Fotky vložil: vilka 
Hodnocení receptu Koložvárské zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !