Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.09. 2024
Dnes má svátek Oleg
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Konšelská játra

fotka Konšelská játra
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Konšelská játra:

5 dkg oleje  | 2 lžíce vody  | 300 g vepř. jater  | 1 sklenice leča  | 2 vejce  | 2 lžíce kečupu  | 150 g šunkového salámu

Postup přípravy receptu Konšelská játra:

Játra očistíme a nakrájíme na slabé nudličky. Stejně tak šunkový salám.
Na oleji mírně orestujeme játra. Přidáme šunkový salám, krátce osmahneme a mírně směs zalijeme vodou. Játra asi 5 minut dusíme. Přidáme malou sklenici leča a játra dusíme dalších 5 minut. Nakonec do směsi rozklepneme vejce, zamícháme a necháme játra zahustit.
Konšelská játra podáváme ihned. Vhodnou přílohou k játrům jsou brambory nebo čerstvé pečivo.


Fotky receptu Konšelská játra:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Konšelská játra
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !