Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.11. 2025
Dnes má svátek Martin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Koprovka

fotka Koprovka
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Koprovka :

500 g hovězího masa  | 1 sklenice kopru  | 2 ks zakysaná smetana  |  mouka nebo hotová jíška  |  sůl  | 2 ks nové koření  | 2 ks pepř celý  | 2 ks bobkový list  | 1 kostka masoxu

Postup přípravy receptu Koprovka :

Hovězí maso očistíme a dáme vařit s kořením do měkka. Po uvaření koření vyndáme, chuť vývaru můžeme posílit kostkou masoxu. Maso vyndáme a nakrájíme. Do vývaru přidáme sterilovaný nebo pokrájený čerstvý kopr a zakysanou smetanu, přivedeme k varu, necháme chvilku povařit a zahustíme jíškou. Koprovku dochutíme. Podáváme s pokrájeným masem a knedlíkem. Knedlík a maso lze nahradit vařeným bramborem a vejcem na tvrdo.


Fotky receptu Koprovka :

Koprovka
Koprovka
Koprovka
Koprovka
Fotky vložil: Veve3,MichelePrg,Marci7 
Hodnocení receptu Koprovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles