Použité suroviny receptu Kořeněná čokoládová pěna:
50 g hořké čokolády
| sklenice šlehačky
| trocha cukru
| lžička želatiny
| lžička pomerančové kůry a koření (skořice, zázvor, hřebíček a muškátový oříšek - vše jemně mleté)
Postup přípravy receptu Kořeněná čokoládová pěna:
Smetanu ušlenáme dotuha, přidáme cukr. Želatinu namočíme na 10 minut do studené vody, nad ohněm rozpustíme a necháme vychladnout. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni, necháme zchladnout, smícháme s želatinou a vmícháme do šlehačky. Přidáme koření, pomerančovou kůru, přemístíme do misek a uložíme do ledničky.
Fotky receptu Kořeněná čokoládová pěna:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!