Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 25.10. 2025
Dnes má svátek Beáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kornoutky s papájou

fotka Kornoutky s papájou
Vložil:
Porcí:10
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Kornoutky s papájou:

60 g krupicového cukru  | 450 g papáji, oloupané, zbavené jadérek, nakrájené  |  hrnek ostružin (zhruba 15–18 plodů) – nemusí být

Postup přípravy receptu Kornoutky s papájou:

Cukr smíchejte v rendlíku s 250 ml vody a na nejmenším plameni zahřívejte do rozpuštění. Pak zvyšte plamen a minutu vařte; nechte stranou vychladnout.

Papáju dejte do robotu a rozmixujte ji dohladka; pak ji ještě propasírujte přes jemné sítko. Pokud budete dávat do receptu ostružiny (zmrzlina bude mít tmavší barvu), také je propasírujte a pak smíchejte s papájou, cukrovou vodou a jednou lžící propasírovaných semínek (zbytek semínek můžete vyhodit). Směsí naplňte deset kornoutků vyrobených třeba z tužších kancelářských desek, doprostřed zabodněte dřívko a dejte na čtyři hodiny mrazit.


Fotky receptu Kornoutky s papájou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kornoutky s papájou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !