Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Koroptve pečené se smetanou

fotka Koroptve pečené se smetanou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 95 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Koroptve pečené se smetanou:

6 ks koroptví  | 200 g slaniny  | 100 g sádla  | 1/8 l smetany  | dle potřeby: zvěřínový vývar (z hovězích kostí)  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Koroptve pečené se smetanou:

Připravené, očištěné koroptve uvnitř i navrch osolíme, slabě opepříme, obalíme plátkem slaniny a převážeme nití. Pak koroptve svážeme a hlavičku přišpějlíme k tělíčku. V hrnci rozpálíme sádlo, vložíme do něho připravené koroptve, a to nejdříve prsíčky dolů, trochu podlijeme vývarem a v troubě pečeme asi 30 až 45 minut. Během pečení je obrátíme a poléváme vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar. Potom ze šťávy sebereme tuk, koroptve přelijeme smetanou a krátce ještě zapečeme.
Z upečených koroptví odstraníme nitě, koroptve urovnáme na nahřátou mísu a přelijeme je šťávou z výpeku.



Fotky receptu Koroptve pečené se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Koroptve pečené se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !