4 vepřové kotlety
| 200 g žampiónů
| 2 lžíce oleje
| 50 g másla
| 1 lžička sójové omáčky
| 1 špetka soli a pepře
| 1 špetka drceného kmínu
| 5 lžic vody
Postup přípravy receptu Kotlet na žampiónech:
Houby nakrájíme na plátky a na másle osmahneme. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a krátce podusíme ve vlastní šťávě. Omyté a osušené kotlety naklepeme, na oleji orestujeme, podlijeme vodou a krátce podusíme do vysmahnutí vody. Pak je dáme na talíře a ve výpeku romícháme sójovou omáčku. Na kotlety rozložíme žampióny, polijeme výpekem a podáváme s rýží.
Fotky receptu Kotlet na žampiónech:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!