Použité suroviny receptu Kotlety s americkými bramborami a dijonskou omáčkou:
3 vepř. kotlety
| 600 g brambor
| 100 g žampiónů
| 1 cibule
| 50 g angl. slaniny
| koření na amer. brambory
| 2 lžíce oleje
| sůl
| pepř
| 1 dijonská omáčka
Postup přípravy receptu Kotlety s americkými bramborami a dijonskou omáčkou:
Brambory rozčtvrtíme, posypeme bylinkovým kořením na americké brambory a dáme na 40 min. do trouby na 175°C.
Nakrájíme cibulku, ang. slaninu a žampiony a dáme osmahnout na pánev.
Kotlety opepříme, posolíme, naklepeme a vložíme na pánev s cibulkou a po obou stranách opečeme. Potom přidáme slenici dijonské omáčky a necháme 8 - 10 min. podusit.
Kotlety přelejeme omáčkou a podávám e s bramborami.
Fotky receptu Kotlety s americkými bramborami a dijonskou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!