Použité suroviny receptu Kotlety s bramborem, slaninou a sýrem v alobalu:
4 vepř. kotlety
| mletý kmín a kari
| 700 g brambor
| 200 g angl. slaniny
| 4 plátky eidamu
| sůl
Postup přípravy receptu Kotlety s bramborem, slaninou a sýrem v alobalu:
Kotlety naklepeme, nasolíme a okmínujeme. Brambory oškrábeme a nakrájíme na malé kostičky.
Na větší kus alobalu položíme plátky slaniny, na tu pak připravenou kotletu. Následuje plátek sýra, vrstva brambor, kterou osolíme a posypeme kari kořením. Alobal důkladně zabalíme a utáhneme. Postup opakujeme u všech porcí.
Připravené balíčky dáme na plech, podlijeme horkou vodou a pečeme v předehřáté troubě na 220°C půl hodiny. Potom teplotu zvýšíme na 250°C a dopékáme ještě půl hodiny.
Fotky receptu Kotlety s bramborem, slaninou a sýrem v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!