Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 21.12. 2025
Dnes má svátek Natálie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kraví buchta

fotka Kraví buchta
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Kraví buchta:

2 vejce  | 200 g cukru  | 400 g poloh. mouky  | 100 ml oleje  | 200 ml vody  | 1 prášek do pečiva  | 2 lžíce kakaa  | 0,5 kg tvarohu  | 120 g cukru  | 1 vanilkový curk  | 2 lžíce mouky/solamylu

Postup přípravy receptu Kraví buchta:

Připravíme si náplň - vymícháme tvaroh s cukry a moukou nebo solamylem. (Někdo dává vanilkový pudink, ale nám to chutná lépe bez něj.)
Pak těsto - Vejce utřeme s cukrem, přidáme olej (nebo rozpuštěné máslo) a vsypáváme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kakaem a přiléváme vodu. Těsto nalijeme na pekáč vyložený pečícím papírem a lžičkou nebo zdobící trubičkou děláme malá a velká kolečka.

Pečeme na 200°C asi 20-25 minut.
Buchta je vynikající, vláčná a se spoustou vápníku :-)


Fotky receptu Kraví buchta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kraví buchta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !