Vložil: | Madarona |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Krčmářská masová směs:
300 g vepřové kýty
| 200 g roštěnce
| sůl
| curry
| worcesterová omáčka
| 250 g tenkých párků
| 100 g sterilovaných žampionů
| 150 g cibule
| 50 g feferonek
| 0,5dl vývaru
| 2 ks vejce
| 50 g oleje
| 40 g Solamylu
Postup přípravy receptu Krčmářská masová směs:
Vepřovou kýtu a roštěnec nakrájíme na nudličky, promícháme se solí, curry, vejci a Solamylem. V chladu necháme chvíli odležet. Maso poté smažíme za neustálého míchání na horkém oleji. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, a teprve pak přisypeme na kolečka nakrájené párky, sterilované žampiony a nasekané feferonky. Zastříkneme vývarem nebo vodou, zakápneme worcesterovou omáčkou, dochutíme a krátce podusíme. Krčmářská masová směs se podává s bramboráčky nebo jinak upravenými brambory.
Fotky receptu Krčmářská masová směs:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!