Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 25.06. 2025
Dnes má svátek Ivan
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehká bábovka

fotka Křehká bábovka
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Křehká bábovka:

13 dkg hery  | 10 dkg pískového cukru  | 1 balení vanilkový cukr  | 10 dkg moučkového cukru  | 5 ks žloutků  | 1 ks celé vejce  | 40 dkg pol. mouky  | 1 balení vanilkový puding  | 1 balení prášek do pečiva  |  sníh z 5 bílků

Postup přípravy receptu Křehká bábovka:

Tuk ušleháme s cukry s vejcem a žloutky do husté pěny. Přidáme polovinu mouky smíchanou s vanilkovým pudinkem, rozkvedlanou šlehačkou a dobře promícháme. Nakonec vmícháme zbylou mouku smíchanou s práškem do pečiva a po částech přidáme pevně ušlehaný sníh.



Těsto rozložíme do vymazané a vysypané formy. Pečeme 50 minut v předehřáté troubě. Vychladlou bábovku vyklopíme. Po rozkrojení ji zabalíme do alobalu, vydrží celý týden křehká a vláčná.



Fotky receptu Křehká bábovka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehká bábovka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles