Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 03.02. 2025
Dnes má svátek Blažej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křehká roláda s Hellmann´s

fotka Křehká roláda s Hellmann´s
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 38

Použité suroviny receptu Křehká roláda s Hellmann´s:

4 ks vajec  | 4 lžíce mouka pšeničná hladká  | 1 lžíce pažitka poříční - nasekaná  | 1/2 lžičky mandle - nasekané  | špetka soli  | 100 g slanina opečené plátky  | 4 listy salát hlávkový  | 100 g feta  | 6 lžic majonéza Hellmann´s  | 1/2 ks papriky

Postup přípravy receptu Křehká roláda s Hellmann´s:

Vejce našleháme do pěny, osolíme a přidáme mouku, nasekané mandle a pažitku. Pekáč vyložíme pečicím papírem a rozetřeme těsto. Pečeme 7 minut při teplotě 180°C. Upečené těsto zavineme do rolády a necháme vychladnout. Vychladlou roládu rozvineme, potřeme majonézou, posypeme nadrobno nakrájenou paprikou, feta sýrem, poklademe plátky slaniny, listy salátu a zavineme v roládu. Necháme uležet v chladu cca 30 min. Před podáváním krájíme na plátky.



Fotky receptu Křehká roláda s Hellmann´s:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křehká roláda s Hellmann´s
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !