Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Krémová rybízová bublanina

fotka Krémová rybízová bublanina
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Krémová rybízová bublanina:

150 g mandle  | 1 špetka sůl  | 1 balíček cukr vanilkový  | 180 g máslo  | 1/2 balíčku prášek do pečiva  | 210 g cukr  | 350 g mouka polohrubá  | 6 ks vejce  | 500 g rybíz  |  200 ml smetana

Postup přípravy receptu Krémová rybízová bublanina:

Rybíz obereme, máslo ušleháme do pěny s cukrem (180g), vanilkovým cukrem a trochou soli. Když se cukr rozpustí přimícháme 4 vejce. Rybíz posypeme trochou mouky, zbylou smícháme s mandlemi a práškem do pečiva, vše přimícháme k našlehané pěně. Troubu předehřejeme na 180 st. a vymažeme plech. Těsto rozprostřeme na plech, rozdělíme na něj rybíz. Na zalití oddělíme vejce od žloutků, žloutky a zbylý cukr rozšleháme ve smetaně, z bílků ušleháme sníh a přimícháme ho do smetany a touto směsí zalijeme rybíz, pečeme asi 40 minut na 160 st.



Fotky receptu Krémová rybízová bublanina:

Krémová rybízová bublanina
Krémová rybízová bublanina
Fotky vložil: jessynka,Natural 
Hodnocení receptu Krémová rybízová bublanina
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !