200 g marcipánové hmoty
| červené a zelené potravinové barvivo
| 1 čokoláda na vaření
| 100 g tuku omega
| 1 balíček čokoládového krému dr. Oetker a cukr a mléko dle návodu na přípravu
| 1 balíček piškotů
Postup přípravy receptu Krémové kopečky:
Čokoládový krém elektrickým šlehačem našleháme společně s cukrem a mlékem dle návodu na přípravu. Krém naplníme do cukrářského sáčku a naneseme jím na piškoty malé kopečky. Dáme do lednice přibližně na hodinu zatuhnout.
Čokoládu na vaření rozpustíme s tukem omega a ztuhlé kopečky do ní namáčíme krémovou částí. Necháme zatuhnout.
Marcipánovou hmotu obarvíme potravinářským barvivem, část na červeno a část na zeleno.
Poté dle předlohy vytvarujeme cesmínu, kterou klademe navrch kopečku.
Fotky receptu Krémové kopečky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!