Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 16.03. 2025
Dnes má svátek Elena a Herbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krémový zapečený fenykl

fotka Krémový zapečený fenykl
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Krémový zapečený fenykl:

4 bulvy fenyklu  | 850 ml zeleninového vývaru  | 3 lžíce olivového oleje  | 4 stroužky česneku  | 150 ml smetany ke šlehání  | 3 lžíce pesta  | 100 ml strouhaného sýra

Postup přípravy receptu Krémový zapečený fenykl:

Fenykl rozkrájíme na kousky. Česnek oloupeme a pokrájíme.
Fenykl, vývar, olej a česnek dáme do hrnce a asi 20 minut vaříme. Pak fenykl dáme do zapékací formy. Zalijeme ho smetanou, posypeme pestem a sýrem. V troubě pečeme asi 10 min - až bude povrch zlatavý a sýr bude bublat.


Fotky receptu Krémový zapečený fenykl:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krémový zapečený fenykl
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !