Použité suroviny receptu Kremrole plněné kaviárem a sýrem:
1 list. těsto
| 100 g měkkého taveného sýra
| 250 g tvarohu
| 10 ml majonézy
| 2 lžičky řeřichy
| hrst sezamové semínko
| 1 lžička kaviáru
| 1 žloutek na potření
| 1 lžička soli
| sardelová pasta
Postup přípravy receptu Kremrole plněné kaviárem a sýrem:
Z plátu těsta nakrájíme 2 cm proužky a ty ovineme kolem trubiček na kremrole. Potřeme žloutkem a posypeme hrubou solí a sezamovým semínkem. Upečeme v troubě do zlatova. Necháme vychladnout a sundáme z formiček.
Z ostatních surovin umícháme pomazánku. Tu rozdělíme a do jedné poloviny dáme bylinky (řeřichu nebo sekanou pažitku), do druhé kaviár a sardelovou pastu.
Pomazánkou plníme trubičky. Hodí se k bílému vínu. Sypeme sezamem a hrubou solí.
Fotky receptu Kremrole plněné kaviárem a sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!