Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 10.11. 2025
Dnes má svátek Evžen
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kremžský řízek

fotka Kremžský řízek
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Kremžský řízek:

4 ks vepřové řízky  | 1 ks cibule  |  kremžská hořčice  |  tuk na smažení  |  hladká mouka  |  1 ks vejce  |  mléko  |  strouhanka  |  nastrouhaný křen

Postup přípravy receptu Kremžský řízek:

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme po jedné straně hořčicí a poklademe jemně pokrájenou cibulí. Přehneme, sklepneme paličkou a obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance. Vkládáme do rozehřátého tuku a zvolna kremžský řízek smažíme dozlatova. Posypeme křenem a podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Kremžský řízek:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kremžský řízek
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !