Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 11.07. 2025
Dnes má svátek Olga
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křenové kremrole

fotka Křenové kremrole
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Křenové kremrole :

1 listové těsto  | 3 lžíce křenu  | 100 ml mléka  | 3 žervé  | 1 jablko  |  sůl  | 1 žloutek na potření

Postup přípravy receptu Křenové kremrole :

Troubu předehřejeme na 180°C.

Listové těsto rozválíme na tenký plát, nakrájíme na proužky a ty namotáme na kovové trubičky tak, aby se okraje překrývaly. Rozšleháme žloutek a kremrole jím potřeme. V předehřáté troubě kremrole upečeme dozlatova a necháme vystydnout.

Jablko oloupeme a jemně nastrouháme. Mléko osolíme a spolu s žervé vyšleháme do hladkého krému. Vmícháme jemně nastrouhaný křen s jablkem.

Vzniklou křenovou náplní plníme jednotlivé kremrole a křenové kremrole můžeme podávat.


Fotky receptu Křenové kremrole :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křenové kremrole
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !