Vložil: | Helenuska |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Krkonošská vepřová játra:
500 g vepřových jater
| 200 g pečeného vepřového bůčku
| 60 g tuku
| 4 lžíce hladké mouky
| trochu sardelové pasty
| trochu worcestrové omáčky
| 150 g sterilovaných žampiónů
| 1 l vývaru
Postup přípravy receptu Krkonošská vepřová játra:
Játra a vykostěný bůček nakrájíme na menší kousky. Játra po všech stranách orestujeme na rozpáleném tuku v hrnci. Poté játra dusíme až do poloměkka. Když jsou játra poloměkká přidáme bůček, zaprášíme moukou, orestujeme, přidáme na kostičky nakrájené žampióny, trochu sardelové pasty, podlijeme vývarem a dusíme. Osolíme a ochutíme worcesterem. Podáváme s hranolky.
Fotky receptu Krkonošská vepřová játra:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!