Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.11. 2024
Dnes má svátek Zina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu

fotka Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu:

5 plátků krkovičky  | 100 g ang. slaniny  | 4 cibule velké  | 70 g sádla  | 7 str. česneku  | 1 dl černého piva  |  sůl a pepř

Postup přípravy receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu:

Silnější plátky krkovičky si lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou slaninou. Nakrájíme si na půlměsíčky cibuli a na plátky česnek a polovinu nasypeme a slaninu. Poklademe masem a nahoru nasypeme zbytek cibulky s česnekem. Zalijeme černým pivem.
Pečeme v předehřáté troubě cca na 180 - 200 st. napřed přikryté a až bude maso téměř hotové, tak ho dopečeme odkryté. Tím vypečeme přebytečnou vodu a zůstane nám jenom dobrá šťáva.


Fotky receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !