Použité suroviny receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu:
5 plátků krkovičky
| 100 g ang. slaniny
| 4 cibule velké
| 70 g sádla
| 7 str. česneku
| 1 dl černého piva
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu:
Silnější plátky krkovičky si lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vymažeme sádlem a vyložíme anglickou slaninou. Nakrájíme si na půlměsíčky cibuli a na plátky česnek a polovinu nasypeme a slaninu. Poklademe masem a nahoru nasypeme zbytek cibulky s česnekem. Zalijeme černým pivem.
Pečeme v předehřáté troubě cca na 180 - 200 st. napřed přikryté a až bude maso téměř hotové, tak ho dopečeme odkryté. Tím vypečeme přebytečnou vodu a zůstane nám jenom dobrá šťáva.
Fotky receptu Krkovička s cibulí a slaninou na černém pivu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!