Postup přípravy receptu Krkovička v bylinkovém kabátu:
Nejprve si připravíme bylinkový kabátek dle chuti. Bylinky nasekáme a promícháme s hořčicí, šťávou z citrónu, 2 lžícemi olivového oleje a pepřem. Plátky masa naklepeme a z obou stran potřeme směsí – vetřeme ji do masa a necháme přes noc marinovat. Maso osolíme až na pánvičce. Mezitím si mrkev nakrájíme na hranolky a fazolky na větší kousky. Na pánvi rozehřejeme zbylý olej s máslem a fazolky s mrkví na něm opečeme. Osolíme, opepříme, a když začne zelenina zlátnout, zakápneme šťávou z citrónu a ještě tak minutu až 2 restujeme. Na grilovací pánvi si rozpálíme olej a zprudka opečeme maso – po minutě ztlumíme plamen a osolíme. Smažíme 5-7 minut po každé straně. Podáváme na fazolkách s mrkví.
Fotky receptu Krkovička v bylinkovém kabátu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!