Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 13.02. 2025
Dnes má svátek Věnceslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krocan s medovo-hořčičnou glazurou

fotka Krocan s medovo-hořčičnou glazurou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Krocan s medovo-hořčičnou glazurou:

1 krocan, čerstvý nebo mražený  | 1/2 čajové lžičky soli  | 1/4 čajové lžičky pepře  | 1/4 hrnku medu  | 2 polévkové lžíce hořčice

Postup přípravy receptu Krocan s medovo-hořčičnou glazurou:

Vnitřek a vnějšek krocana posypeme solí a pepřem. V pekáči pečeme při teplotě 160 stupňů asi jednu a půl až dvě a čtvrt hodiny. Mezitím v malé míse smícháme med a hořčici. Touto směsí potíráme krocana během posledních 20 minut vaření. Odejmeme z trouby. Před krájením necháme 10 minut odpočinout.


Fotky receptu Krocan s medovo-hořčičnou glazurou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krocan s medovo-hořčičnou glazurou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !