Krůtí maso nakrájíme na větší kostky. Smícháme sojovou omáčku, citrónovou šťávu, 2 lžíce oleje, pepř a špetku chilli a v této směsi krátce marinujeme krůtí kousky. Mezitím očistíme cibulky a bílou část nadrobno nasekáme. Zelenou část nakrájíme na kroužky. Fazole necháme okapat na sítu. V hrnci rozehřejeme zbývající 2 lžíce oleje a bílou část cibulky v něm orestujeme, pak přidáme krůtí maso i s marinádou. Opékáme při vyšší teplotě asi 5 minut. Přimícháme fazole a nadrobno nasekanou feferonku. Zalijeme rajčatovým protlakem dohladka vymíchaným s vývarem. Společně dovařujeme asi 15 minut. Nakonec dle vlastní chuti osolíme, opepříme a případně dochutíme chilli kořením. Zdobíme zelenými cibulovými kroužky.
Fotky receptu Krůtí chilli s fazolemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!