750 g krůtího masa
| 3 cibule
| 100 g černých oliv bez pecek
| 3 lžíce olivového oleje
| 2 lžíce medu
| 1 lžička mleté papriky
| několik snítek čerstvého rozmarýnu
| sůl
Postup přípravy receptu Krůtí guláš na medu:
Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na olivovém oleji. Přidáme mletou papriku, promícháme, přidáme maso nakrájené na kostičky a za stálého míchání ho orestujeme, až se na povrhu zatáhne. Pak ho osolíme, vmícháme med a čerstvý nasekaný rozmarýn a za občasného promíchání vaříme asi 10 minut. Na závěr přidáme olivy a ještě krátce společně povaříme. Pokud by jste chtěli maso trochu podlít tekutinou, použijte místo vody suché bílé víno. Guláš dostane lepší chuť.
Fotky receptu Krůtí guláš na medu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!