500 g vařeného krůtího masa
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce hladké mouky
| 1/4 l vývaru
| 1/4 l mléka
| 1 vejce
| pepř
| sůl
| mouka, vejce a strouhanka na obalení
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Krůtí krokety:
Vařené krůtí maso nakrájíme nadrobno. Z másla a mouky uděláme jíšku, zředíme ji vývarem a mlékem, dobře rozšleháme a povaříme na hustou omáčku. Osolíme, opepříme, vmícháme vejce a nakrájíme maso. Necháme vychladnout, pak uděláme krokety, které obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance a v rozpáleném oleji dozlatova usmažíme.
Fotky receptu Krůtí krokety:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!