800 g krůtí maso
| 300 g pórek
| 2 lžíce olej
| 100 ml smetana
| 1 lžíce jíška tmavá
| 2 ks rajče
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Krůtí maso s pórkem:
Krůtí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Pórek nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi na rozpáleném tuku osmahneme kostičky masa asi 5 minut z každé strany. Potom přidáme k masu pórek, osolíme, opepříme a dusíme, dokud není maso měkké. Podlijeme troškou vody, zahustíme jíškou, přidáme smetanu a znovu povaříme. Přidáme rajčata nakrájená na kostičky a ještě vše asi 10 minut dusíme. Podle chuti ještě dosolíme.
Krůtí maso s pórkem podáváme s vařenou rýží.
Fotky receptu Krůtí maso s pórkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!