Použité suroviny receptu Krůtí medailónky na kari :
6 krůtích medailónků
| 4 lžíce citrónové šťávy
| sůl
| pepř
| sladká paprika
| 4 lžíce oleje
| několik stonků pažitky
| 1 pórek
| 4 lžíce másla
| 2 lžičky kari koření
| 40 g hladké mouky
| 200 ml zeleninového vývaru
| 200 ml smetany ke šlehání
| 200 ml kokosového mléka
Postup přípravy receptu Krůtí medailónky na kari :
Maso zavineme a ovážeme nití. Citrónovou šťávu smícháme se solí, pepřem, paprikou a maso pokapeme. Necháme 15 minut odležet, pak je osušíme a při střední teplotě opékáme na oleji 15-20 minut. Pórek nakrájíme a orestujeme na másle. Přidáme nakrájenou pažitku, osolíme, opepříme a podusíme. Pak směs poprášíme kari a moukou a krátce zasmahneme. Za stálého míchání zředíme vývarem, smetanou a kokosovým mlékem. Chvilku povaříme a ještě jednou dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží.
Fotky receptu Krůtí medailónky na kari :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!