Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.12. 2025
Dnes má svátek Vlasta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Krůtí nudličky China

fotka Krůtí nudličky China
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Krůtí nudličky China:

4 ks krůtích prsou  | 1 konzerva bambusových výhonků  | 2 ks papriky  | 1 ks čerstvého kořenu zázvoru  | 1 ks vejce  | 2 lžíce škrobové moučky  | špetka soli  | 2 lžíce oleje  | 2 dl vody  | 1 dl bílého vína  | 1/2 kostky masoxu  | 2 lžíce sójové omáčky

Postup přípravy receptu Krůtí nudličky China:

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme škrobovou moučkou, přidáme vejce a dáme do chladničky odležet asi na dvě hodiny. Bambusové výhonky propláchneme pod vodou, papriky si nakrájíme na proužky, zázvor nadrobno. Vodu a víno svaříme, přidáme masox a sójovou omáčku. Rozpálíme olej a vkládáme odleželé maso. Přidáme zázvor, bambusové výhonky, papriky a vše společně opékáme na prudkém ohni. Pak zalijeme připravenou zálivkou z vody a vína, krátce povaříme a zahustíme máčeným škrobem. Podáváme s rýží.


Fotky receptu Krůtí nudličky China:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Krůtí nudličky China
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !