Postup přípravy receptu Krůtí rolky s fazolovými lusky:
Fazolové lusky vaříme asi 8 minut v osolené vodě, pak je scedíme a necháme okapat. Rajčata a cibuli nakrájíme na kostičky. Plátky masa pokapeme citronovou štávou, osolíme je a opepříme. Část fazolek rozdělíme na maso, které srolujeme a převážeme kuchyňskou nití. Zbývajíci fazolky nakrájíme na poloviny a dáme je do mísy spolu s rajčaty a cibulí. Přidáme olej, ocet, sůl, pepř, promícháme a necháme proležet. Rolky opékáme na pánvi v rozehřátém másle asi 8 minut, pak je vyjmeme a uchováváme v teple. K výpeku v pánvi přilijeme vývar, povaříme a zahustíme jíškou, podle chuti přidáme sůl a pepř. Podáváme s omáčkou a s fazolovo-rajčatovým salátem.